Date de contact Date de contact

Cum cumpar ?

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online sau prin e-mail, iar livrarea produselor se face exclusiv in Romania.

Produsul pe care doriti sa il cumparati poate fi gasit prin utilizarea meniului din pagina principala ce contine categoriile de produse, iar preturile le gasiti la majoritatea produselor (care sant mai solicitate), sau prin descarcare lista de preturi.

Pentru produsele care nu au afisate preturile va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa magazin@arcus.ro, sau la telefon 0744 775 522.

Produsul pe care doriti sa il comandati il puteti gasi fie prin introducerea in pagina principala la sectiunea: "cauta produse" a cuvintelor cheie pentru produsul respectiv, sau puteti introduce DIN..933 exemplu si vi se va afisa elementul respectiv. De asemenea puteti sa accesati "Lista produse" (ex: organe de ansamblare -> subrubrica - organe standard de ansamblare si fixare) si vizualizati toate produsele din aceasta categorie, care vi se vor afisa pe ecran.

Selectati produsul, pe care il doriti, dimensiuni, fi-ul, cantitatea si introduceti-l in cosul de cumparaturi.
Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului si parcurgerea paginii de comanda.
In pagina de comnda va trebui sa completati urmatoarele:
- datele d-voastra: informatii necesare trimiterii coletului catre dumnoavoastra.
- metoda de plata: alegeti metoda prin care veti plati comanda.
Prin inregistrarea ca utilizator si introducerea parolei puteti sa va autentificati pentru a face comenzi ulterioare fara a mai introduce datele de contact, sau pentru a modifica/sterge profilul dumneavoastra
Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata si trimisa prin e-mail factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra.


Program de lucru:

Luni-Vineri: 8:00-16:30

Comenzile primite in week-end vor fi procesate luni.